Erasmus & I’ES miXer PARTY

Tale zabava je ponovno ena izmed tistih stvari, o katerih je toliko za povedati, a nikakor ne veš, kje začeti. Odgovor se ponavadi glasi: Na začetku. Verjetno bo res najbolje tako.

Nekega lepega, sončnega in prijetno toplega popoldneva je k meni, nič hudega slutečemu človeku, pristopil Mihał in mi mimogrede omenil, da bomo morda imeli zabavo. Zabavo? sem ga nejeverno pogledal. Pa menda ne?!

Po metinem čajčku in nekaj Aspirinih sem le prišel k sebi. Miwi je tako nadaljeval, da naj bi šlo za sodelovanje med nami, Erasmusovci, ter nemškim študentskim klubom I’ES Chemnitz. In organizacija se je pričela.

Plakat za miXer PARTY

Izbrali smo lokacijo, natančneje klub, določili datum, čast oblikovanja plakata je ponovno doletela mene … Dekleta iz I’ES so pripravila celo nekaj igric, ki naj bi še podkrepila temo in namen zabave – boljše sodelovanje in “mešanje” Erasmus in nemških študentov. S tem namenom je bilo izbrano tudi ime.

Prišel je petek, ura je bila osem zvečer. Odpravili smo se proti FPMu, da bi imeli dovolj časa, da se pripravimo na začetek, ki je sledil ob desetih. V dobre pol ure je bilo vse pripravljeno, ostala pa nam je še ura in pol … Morda kar nekoliko preveč, saj je po dobri uri morala začela nekoliko popuščati. Bližje kot je bil uradni začetek, tem pogosteje se je začelo postavljati tudi vprašanje: Kaj, če vendarle ne bo nikogar? Če bi vseeno morali narediti bolj obsežno oglaševanje? Če bo vse skupaj eno veliko sr**je …

A že nekaj minut čez deseto so vsi strahovi izginili v množici nemških študentov na vhodu. Naše (slovenske) zabave se redkokdaj začnejo pred polnočjo, ta se je začela natanko ob desetih, do polnoči pa se je že dodobra razplamtela. Celo tako dobro, da so upravitelji podaljšali zabavo, saj je bilo plesišče ob tretji uri, ko naj bi se dogodek zaključil, še polno zasedeno.

Igre so uspele, ljudje so se zabavali, na koncu ni bilo več pomembno, kdo je kdo. YMCA so z rokami črkovali vsi, ne glede na narodnost. Pod črto lahko zapišem le: Zabava 150% uspela. Pika.

P.S: Nikakor pa se ne smem pozabiti zahvalit vsem, ki so pomagali pri pripravi, vsem, ki so se imeli to noč resnično dobro in vsem, ki so nam pri vsem tem stali ob strani. Lahko si želimo le še več podobnih zabav. Konec avgusta 1989 se je zgodil zid, začetek decembra 2007 Erasmus & I’ES miXer PARTY. Oboje gre v anale 🙂

Miwi pa je bil tudi tako dober in je pripravil spodnji video mix:
Miwi was also so kind to shoot and edit the following video:

[flashvideo width=”450″ height=”360″ image=wp-content/uploads/2007/12/mixer-postermail.jpg filename=wp-content/gallery/chemnitz/mixer_party/miwi_party-mix.flv /]
Download [wmv] (~66 MB)

Galerija sledi, čakamo še na preostanek fotografij.
Gallery coming soon, still waiting to get all of the photos.

Galerija: Mixer party

3 Replies to “Erasmus & I’ES miXer PARTY”

  1. mamaDragi says:

    rušite ” zidove v glavah “…
    in to je to….BRAVO MLADI !

    Uživajte še naprej…in… komaj čakam praznike,da bo žurka doma…. da se zapolni praznina v našem domu!
    Cmokec

  2. … Leta 2012… Svet je preplavila panika… Milijoni po svetu žalujejo… Zarodki, otroci, najstniki, srednje letniki, babice in dedki si trgajo komaj zrastle ali pač že sive lase, da nečastnosti storjene plešam sploh ne omenjamo… Zapolnilo se je zadnje mesto univerzitetne smeri Party Animal na svetu… Nova mesta obljubljajo že do leta 2120…

  3. Zdej pa res moram na obisk u Chemnitz 😉

Leave a Reply