Imagine Pub & Studio 54

Kot napovedano se bliža konec izpitnega obdobja in število zabav se iz tedna v teden ponovno veča. Tako smo imeli ta teden prvo zabavo že sredi tedna (v sredo). Vendar z utemeljenim razlogom, saj sta nas v četrtek zapustili Portugalki (Catarina in Adriana). In seveda to zahteva primerno slovo. 🙂 Najprej je zabava potekala v V64 (z Žigom sva bila tačas v sosednjem V66 na obisku pri Mileni), nato pa smo nadaljevali v bližnji Irski pub – Imagine. Tam so imeli poslovilno zabavo tudi študentje smeri European studies, kjer smo prejeli tudi že povabilo na naslednjo zabavo, ki je bila v petek kar pri treh študentih doma. Zabava je imela tudi temo – Studio 54.

Ko smo tako v petek prispeli na zabavo, je bila le-ta že v polnem teku. Večina Nemcev že ni bilo več sposobnih slediti pogovoru. 🙂 To je bila moja druga zabava med samimi nemškimi študenti in moram reči, da je vsaj malo popravila vtis prve. Res da je njihov način zabave malo drugačen od tistega, kar smo navajeni na Balkanu, vendar smo se kljub temu imeli fino.

Včeraj (po 4-urnem spanju), pa smo se odločili, da bomo naša telesa malo razstrupili. Odšli smo v 30 kilometrov oddaljeni Aqua park. Bilo nas je za dva avtomobila. Takoj po nekaj prevoženih metrih pa smo že izgubili prvi avto. V našem avtu pri sebi nihče ni imel mobitela in odločili smo se, da preizkusimo srečo ter sami najdemo vodni park. Seveda smo se izgubili in šele s pomočjo nekega nemškega gospoda našli pravo pot. V vodnem parku smo nato čakali in iskali naše prijatelje, a jih ni bilo od nikoder. Vseeno se nismo pustili motiti in uživali sobotno popoldne.

Večino časa smo preživeli v savnah, kjer smo imeli na izbiro okoli deset različnih vrst savn. Za skoraj 5 ur uživanja v savnah in bazenih smo plačali 10 €. Ko smo se vrnili domov, smo najprej vprašali naše kolege kje so bili. In kaj je bil odgovor? Na bazenu! Kje ste bili vi? Ojej!!! Kaj smo bili res skupaj na bazenu in se nismo našli?!?! 🙂 Neeeeeee … Ker nihče v našem avtu ni točno vedel, kje vodni park, v katerega smo imeli namen iti, je, smo na področju desetih kilometrov, kjer se očitno nahajata kar dva vodna parka, izbrali “napačnega”. 🙂 Vseeno je bila včeraj ena izmed najbolj prijetno preživetih sobot tu v Chemnitzu!

Pa si poglejmo še nekaj slik: Imagine Pub, Studio 54

Leave a Reply